Omslagsbild

Bli en av oss idag!

En omsorgsfull bemanningsbedrift for helsepersonell

Nurse Partner er en av Nordens ledende bedrifter innenfor omsorgsbemanning. Vi er en omsorgsfull arbeidsgiver som tar hensyn til ønskene dine, tilbyr stor fleksibilitet, god lønn og muligheten til å bestemme over din egen tid. Det gjør oss til den beste bemanningsbedriften der du er unik!

Du har mulighet til selv å bestemme hvor mye du vil jobbe. Vi har både kortere og lengre oppdrag, så du kan med fordel kombinere oppdraget med andre gjøremål. Vi har ledige jobber for helsepersonell i regioner, kommuner og private helseaktører i hele Sverige og Norge. Vi hjelper deg selvsagt med et sted å bo og reise hvis det er behov for det.

Vi har blant de beste lønnsvilkårene i bransjen, derfor er Nurse Partner den beste bemanningsbedriften. Hos oss trenger du ikke vente på lønn, den er på kontoen din 4 dager etter at du har rapportert inn arbeidstidene dine. Vi bruker individuell fastsettelse av lønn som baserer seg på kompetansen din.

Bild
Bild

Omsorgspersonell innen bemanning

Som konsulent hos Nurse Partner blir du regelmessig invitert til konsulenttreff, der du får treffe våre konsulentsjefer og andra Nurse Partner-konsulenter. En anledning til å omgås og utveksle erfaring! Vi inviterer også våre konsulenter inn til relevante forelesninger og oppdateringer i HLR.

Har du spørsmål rundt ledige jobber hos oss eller ansettelse, er du velkommen til å kontakte oss via e-post eller 67 02 46 40.

Er du omsorgspersonale og nysgjerrig på jobbe innen bemanning, kontakt oss allerede idag. Registrer CV-en din, så blir du kontinuerlig oppdatert på oppdrag som passer til akkurat din kompetanse. Vi er et bemanningsforetak i pleiesektoren som hele tiden søker etter nytt personale, så kontakt oss hvis du ønsker en fleksibel og utfordrende jobb med god lønn.

Registrer CV Till Nurse Partner Sverige Vanlige spørsmål og svar