Omslagsbild

Vanlige spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt nedenfor, kan du sende spørsmålet ditt direkte via e-post.

Hvorfor skal jeg arbeide hos Nurse Partner?

Du søker nye utfordringer i arbeidskarrieren din og ønsker å jobbe på en friere måte. Vi har kortere og lengre oppdrag, i både Norge og Sverige . Vi hjelper deg med å utnytte kompetansen din for å finne oppdrag som passer til dine krav og ønsker. Vi tar hensyn til ønskene dine, tilbyr stor fleksibilitet, god lønn og muligheten til å bestemme over din egen tid.

Hvilke fordeler er det ved å jobbe hos dere?

Nurse Partner er et forretningsområde innenfor NGS Sköterskebemanning, der også varemerket First Med inngår. Sammen har vi forutsetningene for å tilby deg som er sykepleier konkurransedyktige og attraktive oppdrag over hele Norge og Sverige. Det gjør oss til den beste bemanningsbedriften i bransjen.

Hva kreves for å bli ansatt?

For å jobbe i Nurse Partner kreves det i de fleste tilfeller 2 års erfaring fra yrket ditt. For å arbeide som sykepleier i Norge må du ha norsk sykepleiergodkjenning. Velkommen til oss hvis du vil ha manga oppdrag å velge mellom over hele Norge!

Legg inn CV-en din direkte. Da får du e-post om oppdrag som kan passe. Du kan også velge å fylle ut vår interessesøknad. Da kontakter vi deg og forteller mer om det vi driver med.

Registrer CV Interessesøknad

Hva slags ansettelses- og lønnsvilkår får jeg?

Vi bruker individuell fastsettelse av lønn basert på erfaring og kompetanse. Vi gir deg en konkurransedyktig lønn som er på kontoen din 4 dager etter at du har rapportert inn arbeidstidene dine.

Kan jeg jobbe som underkonsulent via egen bedrift?

Selvsagt! Arbeider du som underleverandør via egen bedrift betaler vi fakturaen din på 10 dager.

Lurer du på å starte for deg selv? Vi samarbeider med ECIT Services som har spesialiserte, erfarne konsulenter og bistår deg med bokføring, fakturering og lønn. De hjelper deg gjerne.

Les mer om ECIT Services

Hvis jobber på et annet sted, hvem ordner med reise og bosted?

Nurse Partner kan ordne med reise og opphold hvis du ønsker det. Det blir du enig med konsulentsjefen din om når du skal ut på oppdrag. Vi har en boligagent som hjelper deg, og et reisebyrå som ordner med reisen din.

Hvor og hvor mye kan jeg jobbe?

Du bestemmer selv når og hvor mye du vil jobbe. Det kan handle om alt fra enkeltskift til åremålsstillinger. Vi har oppdrag for alle typer spesialisert helsepersonell på en rekke forskjellige arbeidsplasser over hele Norge og Sverige.