Omslagsbild

Vår nye medarbeider

Velkommen
Ståle Thomas

Konsulentsjef / Intensivsykepleier

Hei Ståle og hjertelig velkommen til Nurse Partner! Hvordan føles det?

Tusen takk! Det føles veldig bra, jeg er blitt veldig godt tatt imot av hele personalegruppen, og fått spesielt god oppfølging av Iwona som har stått for mye av min opplæring.

Hva skal du gjøre hos Nurse Partner?

Jeg skal være konsulentsjef og jobbe med den norske delen av firmaet. Jeg er foreløpig den eneste medarbeideren Nurse Partner har i Oslo, men jobber tett med Iwona og Peter som har jobbet med det norske markedet i flere år.

Hvorfor valgte du å jobbe hos oss på Nurse Parter?

Jeg valgte å komme til Nurse Partner fordi jeg syntes jobben som konsulentsjef i Nurse Partner Norge virket spennende og som en god utfordring med gode muligheter for å utvikle meg innenfor administrasjon og ledelse.

Jeg fikk anbefalt Nurse Partner som arbeidsgiver av en venn som jobber i firmaet, og etter noen samtaler med min nærmeste sjef Kristin Bergmann samt andre i firmaet så føltes Nurse Partner som et godt match som min neste arbeidsgiver.

Hva har du jobbet med tidligere?

Jeg ble ferdig som sykepleier i 2008, og ble siden utdannet Intensivsykepleier i 2013. De siste årene har jeg jobbet via bemanningsbyrå forskjellige steder i Norge.

Hva gleder du deg mest til å jobbe med her hos Nurse Partner?

Jeg ser mest frem til å være med på å utvikle Nurse Partner Norge i samarbeid med gode kollegaer.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg er veldig interessert i å reise, og er på farten så ofte jeg kan. Fritiden går med en del styrketrening, men også til turer i mark og fjell gjerne sammen med familie og venner.

Bild

_
Kontakt meg

Er du sykepleier og ønsker å jobbe som vikar i Norge?

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss i Nurse Partner? Ikke nøl med å kontakte meg:

Telefon: +47 670 24 640
Mail: staale.thomas@nursepartner.no