Omslagsbild

For deg som kunde

Vi finner midlertidig helsepersonell raskt og sikkert

Nurse Partner er her for dere ved topper, helsekøer eller i rekrutteringsperioder. Det viktige for oss er at du som kunde skal føle deg trygg på oss som leverandør ved utleie av helsepersonell. Vi har rammeavtale om bemanningstjenester til de fleste regioner, kommuner og private tilbydere av omsorgstjenester i både Sverige og Norge.

Vi gir dere mulighet til å fokusere på pasienten samtidig som vi sørger for at håndteringen av midlertidig personell blir rask, effektiv og sikker. Dere betaler bare per arbeidet time med en fast pris der sosiale kostnader, ferie, sykelønn med mer er inkludert. Å leie omsorgspersonell fra oss gjør at dere slipper alle de utgiftene som en rekrutteringsprosess medfører.

Bild

Bemann virksomheten din med våre konsulenter

Våre konsulenter har bred kunnskap og erfaring fra forskjellige arbeidsplasser. Vi håper at det motiverte personalet vårt ikke bare bidrar til et godt arbeidsmiljø, men også til virksomhetens utvikling. Vi stiller høye krav til kvalitet. Våre konsulenter har minst to års yrkeserfaring innenfor spesialfeltet sitt. Vi innhenter to referanser, kontrollerer legitimasjon, at det finnes registreringer hos HSAN/IVO og andre eventuelle avvik. Vi tar ansvar når dere leier helsepersonell fra oss.

Vi er ISO-sertifisert, noe som betyr at vi som bedrift er seriøse og oppfyller høye krav til forretningsdrift. Dette er en trygghet for kunder og medarbeidere.

Søk personell