Vi finner vikarer raskt og trygt

Trenger du spesialkompetanse? Har du en akutt stilling? Vi skaper bærekraftige løsninger ved å matche dine behov med riktig kompetanse. Vi er her for deg ved akutt behov, helsekøer eller i rekrutteringsperioder.

Vil du vite mer om tilbudet vårt?

Kontakt oss »

Trenger du pleiepersonell?

Det er viktig for oss at du som kunde skal føle deg trygg hos oss som leverandør ved ansettelse av helsepersonell. Vi har rammeavtaler om bemanningstjenester for de fleste regioner, kommuner og private helseinstitusjoner Sverige og i store deler av Norge.

Vi gir deg muligheten til å fokusere på pasienten samtidig som vi sørger for at håndteringen av vikarer er rask, effektiv og sikker. Du betaler kun arbeidstime med en fastpris som inkluderer trygdeavgift, ferie, sykepenger med mer. Å ansette omsorgspersonell fra oss gjør at du slipper alle utgiftene som en rekrutteringsprosess medfører.

Kontakt oss »

Finn riktig kompetanse hos oss

For deg som kunde innebærer samarbeidet med oss ​​at du har tilgang til kompetent og erfarent helsepersonell for midlertidige eller lengre oppdrag. Vårt håp er at våre motiverte medarbeidere ikke bare bidrar til et godt arbeidsklima, men også gagner utviklingen av din virksomhet.

Vi stiller høye krav til kvalitet – våre vikarer har bred kunnskap og erfaring fra ulike arbeidsplasser og minst to års yrkeserfaring innen sitt spesialområde. Vi tar to referanser, kontrollerer legitimasjon, om det er meldinger til Helsetilsynet og andre mulige avvik. Vi tar ansvar når du leier inn helsepersonell hos oss.

Ler mer om oss »

Garantere bemanning med omsorgsteam

Vi i Nurse & Doc Partner kan designe hele omsorgsteam som en komplett løsning etter dine spesifikke behov. I stedet for å fylle individuelle hull, kan vi opprette større arbeidsteam som bemanner hele avdelinger/omsorgsenheter døgnet rundt.

For deg som kunde betyr samarbeidet med oss ​​at du har tilgang til kompetent og erfarent omsorgspersonell og vi sørger for å avlaste deg i den daglige driften og finne løsninger for å få virksomheten til å gå smidigere. Vi kan fylle hele team med pleiepersonell og ansatte hele døgnet i en viss periode når du har behov for ekstra ressurser.

Kontakt oss »