Du fokuserer på pasienten – vi fokuserer på deg!

Nurse & Doc Partner er et av Nordens ledende selskaper innen helsebemanning. Vi er en omsorgsfull arbeidsgiver som ivaretar dine ønsker, tilbyr stor fleksibilitet, god lønn og privilegiet av å kunne bestemme over din egen tid.

Kontakt oss »

Flere muligheter – på dine premisser

Hos oss i Nurse & Doc Partner har du mulighet til å bestemme selv i hvilken grad du vil jobbe. Vi har både kortere og lengre oppdrag, så du kan med fordel kombinere oppdraget med andre yrker. Vi har ledige stillinger for helsepersonell innen regioner, kommuner og private helsetilbydere i hele Sverige og hele Norge. Vi sørger selvfølgelig for overnatting og reise ved behov.

For oss er det en selvfølge at det skal være enkelt og trygt å jobbe som vikar i helsevesenet. Vi bruker individuell lønnssetting basert på dine ferdigheter.

Se våre tilgjengelige oppdrag »

Et vikarbyrå for helsepersonell

Som vikar hos Nurse & Doc Partner inviteres du jevnlig til møter hvor du har mulighet til å møte våre konsulentledere og andre vikarer for å sosialisere og utveksle erfaringer. Vi inviterer også våre vikarer til relevante foredrag og oppdateringer innen HLR.

Er du helsepersonell og nysgjerrig på å jobbe innen bemanning – kontakt oss i dag. Registrer din CV så vil du bli løpende oppdatert om oppgaver som passer dine ferdigheter. Vi søker fortløpende etter nye medarbeidere, så kontakt oss dersom du ønsker en fleksibel og utviklende jobb.

Velkommen til å bli en del av fellesskapet vårt på Nurse & Doc Partner!

Kontakt oss »