En positiv endring – som starter med deg

Synes du, akkurat som oss, at helsefagarbeiderens viktige rolle ofte blir undervurdert? Ser du etter en kontekst hvor din kunnskap og erfaring kan komme til sitt fulle potensial?

Velkommen til å bli en del av fellesskapet vårt på Nurse & Doc Partner!

Ledige jobber »

Livet som vikar er variert, spennende og utviklende

Er du en erfaren helsefagarbeider og ønsker større mulighet til å bestemme selv hvordan din hverdag og arbeidsliv skal se ut?

Som et ledende vikarbyrå i Norden innen helse og sosial er vi der når den faste bemanningen ikke strekker til på grunn av underbemanning eller overbelastning.

Etterspørselen etter vikarer fra regionene varierer i omfang, noe som gjør at vårt behov for helsefagarbeidere kan se forskjellig ut fra gang til gang og endre seg raskt.

Kontakt oss »

Jobber som en del av et omsorgsteam

Som et av Nordens største vikarbyrå innen helse og omsorg har vi kapasitet til også å bemanne hele avdelinger og hele omsorgsteam når slike behov eksisterer i regionene. Det er en høyt verdsatt løsning, både for regionene og blant våre egne vikarer hvor vi bemanner alle skift hver dag i uken.

Disse omsorgsteamene består ofte av flerfaglige team med arbeidslederfunksjon på stedet daglig. Er du interessert i å begynne å jobbe som vikar i et omsorgsteam? Registrer gjerne din CV i vårt kandidatnettverk – selv om du ikke leter aktivt eller om vi ikke har et oppdrag som passer deg. Da vil du motta informasjon når vi har en aktuell stilling som matcher din profil.

Ledige oppdrag »

Tidligere erfaring fra lignende arbeid

Som helsefagarbeider kan oppgavene se forskjellige ut avhengig av hvor du jobber og om du har spesialisert deg på et bestemt område.

For å jobbe som vikar hos oss må du ha tidligere erfaring fra lignende arbeid. Du må også ha god oversikt over de grunnleggende oppgavene du som helsefagarbeider forventes å håndtere.

Ved arbeid på sykehus går oppgavene ut på å ta vare på og kontrollere pasientene, for eksempel ved å ta prøver, måle kroppstemperatur, puls og oksygennivå, sårpleie, legge inn katetre og sørge for at pasientene ikke har smerter. I tillegg til det hjelper du også pasientene med ting som å vaske og kle på eller ta vare på medisinsk utstyr.

I perfekt balanse med livet

Bærekraft er en del av vårt DNA. Vi er overbevist om at riktig balanse mellom arbeid og fritid er en forutsetning for å prestere og ha det bra på jobben, så vel som i livet generelt. For å oppnå en fungerende balanse trenger vi både tid til restitusjon, fritidsinteresser og sosialt samvær utenom arbeidstid.

Hvordan den perfekte balansen ser ut for deg – det er det bare du som vet. Våre konsulentsjefer er eksperter på å matche deg med oppdrag som ikke bare passer dine ferdigheter, men også deg – og alt du synes er viktig. Vi ser det som vårt viktigste oppdrag.

Ledige oppdrag »

Vårt løfte – du kan alltid stole på oss

Livet som vikar hos oss vil se forskjellig ut avhengig av hvem du er og hvordan dine forventninger til hverdagen og arbeidslivet ser ut.

Uansett om du allerede er vant til vikarrollen eller aldri har jobbet som vikar før, ønsker vi deg velkommen til en verden av muligheter hvor du vil få tilgang til oppdrag som matcher dine lønnskrav og ønske om kompetanseheving gjennom riktig oppdrag.

Ved din side vil du også ha en erfaren og kunnskapsrik konsulentsjef innenfor din spesialisering – tilgjengelig og aktivt tilstede gjennom hele oppdragsperioden.

Velkommen til å bli en del av fellesskapet vårt på Nurse & Doc Partner!

Registrere deg i Nurse & Doc Partners kandidatbase

Du er velkommen til å registrere deg i Nurse & Doc Partners kandidatbase. Som registrert bruker vil du motta informasjon når vi har aktuelle oppdrag som samsvarer med din profil. Fyll inn din kontaktinformasjon og legg gjerne ved din CV.