Oppdrag som passer deg – og alt du synes er viktig

Er det på tide med neste steg i rollen din som sykepleier? Uansett om du er ute etter nye utfordringer for å utvikle deg i din yrkesrolle eller større mulighet til selv å bestemme hvordan hverdagen og arbeidslivet skal se ut – har vi oppdrag som matcher dine ambisjoner og ønsker.

Ledige jobber »

Stor variasjon av attraktive oppdrag

Som et ledende vikarbyrå i Norden innen helsetjenester kan vi tilby et stort utvalg av attraktive oppdrag innenfor regioner, kommuner og private helsetilbydere i hele Sverige og Norge.

Hos oss finner du heltids-, deltids- og sporadiske oppdrag – alltid med anstendige arbeidsforhold og konkurransedyktig lønn. Ved din side vil du også ha en erfaren og kunnskapsrik konsulentsjef innen ditt fagfelt eller spesialisering – tilgjengelig og aktivt til stede under hele oppdragets varighet.

Kontakt oss » Mer om oss »

I perfekt balanse med livet

Bærekraft er en del av vårt DNA. Vi er overbevist om at riktig balanse mellom arbeid og fritid er en forutsetning for å prestere og ha det bra på jobben, så vel som i livet generelt. For å oppnå en fungerende balanse trenger vi både tid til restitusjon, fritidsinteresser og sosialt samvær utenom arbeidstid.

Hvordan den perfekte balansen ser ut for deg – det er det bare du som vet. Hos oss bestemmer du hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Våre konsulentsjefer er eksperter på å matche deg med oppdrag som ikke bare passer dine ferdigheter, men også deg – og alt du synes er viktig. Vi ser det som vårt viktigste oppdrag.

Ledige oppdrag »  Vårt syn på bærekraft »

Vårt løfte- du kan alltid regne med oss

Livet som vikar vil se forskjellig ut avhengig av hvem du er og hvordan dine forventninger til hverdagen og arbeidslivet ser ut.

Uansett om du allerede er vant til vikarrollen eller aldri har jobbet som vikar før, ønsker vi deg velkommen til en verden av muligheter hvor du vil få tilgang til oppdrag som matcher ditt ønske om kompetanseutvikling gjennom de riktige oppdragene.

Velkommen til å bli en del av fellesskapet vårt hos Nurse & Doc Partner!

Å jobbe som vikar har aldrig vært lettere

Sammen bidrar vi til et bærekraftig arbeidsliv og et fungerende helsevesen

Eksperter på å finne de riktige oppdragene

Vi er eksperter på å matche deg med oppdrag som passer deg, dine ferdigheter og dine ønsker.

Du fokuserer på pasienten – vi fokuserer på deg

Vi hjelper deg med å navigere i jobben som vikar samtidig som vi sørger for at alt rundt fungerer så smidig som mulig – slik at du kan fokusere på det som er viktig.

Vi ordner reise og opphold

Når du jobber et annet sted sørger vi for både reise og opphold.

Gode ​​betingelser og konkurransedyktig lønn

Hos oss får du alltid konkurransedyktig lønn, anstendige betingelser og stor mulighet til å påvirke arbeidsdagen din.

Kompetansekvelder og kurser

Vi arrangerer kompetansekvelder og opplæringsmuligheter, hvor du får utveksle kunnskap og erfaringer med andre vikarer.

Tilstedeværende og kunnskapsrike konsulentsjefer

Ved din side står konsulentsjefer med erfaring fra helsevesenet, kunnskapsrike innen ditt felt eller spesialisering.

«Jeg får jobbe med noe jeg trives med, mens arbeidssituasjonen min gjør det mulig for meg å føle meg bra mentalt og fysisk i mellomtiden»

Møt Linn, en av våre fantastiske helter innen helsevesenet. For fem år siden ble hun ferdig som sykepleier, og for snart tre år siden tok hun steget inn i bemanningsverdenen.

Les mer »

Registrere deg i Nurse & Doc Partners kandidatbase

Du er velkommen til å registrere deg i Nurse & Doc Partners kandidatbase. Som registrert bruker vil du motta informasjon når vi har aktuelle oppdrag som samsvarer med din profil. Fyll inn din kontaktinformasjon og legg gjerne ved din CV.