Jobb som jordmor på dine premisser

Ønsker du større mulighet til selv å bestemme hvordan hverdagen og arbeidslivet skal se ut? Velkommen til oss – vi er eksperter på å matche deg med riktig oppdrag.

Ledige jobber »

Bestem selv hvor, når og hvor mye du vil jobbe

Som et ledende vikarbyrå i Norden innen helsevesen kan vi tilby et stort mangfold av oppdrag for jordmødre innenfor regioner, kommuner og private helsetilbydere i hele Sverige og Norge.

Hos oss finner du et bredt utvalg av heltids-, deltids- og sporadiske oppdrag – alltid med anstendige arbeidsforhold og konkurransedyktig lønn. Ved din side vil du også ha en erfaren og kunnskapsrik konsulentsjef innenfor din spesialisering – tilgjengelig og aktivt tilstede gjennom hele oppdragsperioden.

Les mer om oss » Kontakt oss »

Les mer om oss »

En positiv endring – som starter med deg

Bærekraft er en del av vårt DNA. Vi er overbevist om at riktig balanse mellom arbeid og fritid er en forutsetning for å prestere og ha det bra på jobben, så vel som i livet generelt. For å oppnå en fungerende balanse trenger vi tid til restitusjon samt fritidsinteresser og sosialt samvær utenom arbeidstid.

Hvordan den perfekte balansen ser ut for deg – det er det bare du som vet. Våre konsulentsjefer er eksperter på å matche deg med oppdrag som ikke bare passer dine ferdigheter, men også deg – og alt du synes er viktig. Vi ser det som vårt viktigste oppdrag.

Ledige oppdrag »

Vårt løfte – du kan alltid stole på oss

Livet som vikar hos oss vil se forskjellig ut avhengig av hvem du er og hvordan dine forventninger til hverdagen og arbeidslivet ser ut.

Uansett om du allerede er vant til vikarrollen eller aldri har jobbet som vikar før, ønsker vi deg velkommen til en verden av muligheter hvor du vil få tilgang til oppdrag som matcher ditt ønske om kompetanseutvikling gjennom riktig oppdrag.

Velkommen til å bli en del av fellesskapet vårt på Nurse & Doc Partner!

Registrere deg i Nurse & Doc Partners kandidatbase

Du er velkommen til å registrere deg i Nurse & Doc Partners kandidatbase. Som registrert bruker vil du motta informasjon når vi har aktuelle oppdrag som samsvarer med din profil. Fyll inn din kontaktinformasjon og legg gjerne ved din CV.