Nordens ledende bemanningsselskap innen helsevesen

Nurse & Doc Partner er ledende innen utleie av helsepersonell – sammen med kunder og konsulenter skaper vi fordeler.

Kontakt oss »

Sammen styrker vi helsevesenet

Det sies at det tar mange tusen timer å bli ekspert. Hver dag, hver uke, hele året – i over to tiår har vi støttet og avlastet helsevesenet i deres viktigste enkeltsak – løst deres kompetanseforsyning, både på kort og lang sikt.

Vi er overbevist om at det trengs et fleksibelt og dynamisk arbeidsmarked for et fungerende og likeverdig helsevesen. For først når ansatte kan flytte mellom omsorgssentre, sykehus og regioner vil det ikke være nok kompetanse tilgjengelig, der det er mest behov for det i øyeblikket.

Som en langsiktig partner å stole på – vi er der hvor behovet er. Det betyr at vi stiller med helsepersonell til både kortere og lengre oppdrag. Til steder hvor det er vanskelig å rekruttere eller å forsterke seg midlertidig, som ved arbeidstopper, ferier og sykefravær – hvor arbeidsmengden øker for de vanlige ansatte.

Vår kompetanse er individuell matching mellom omsorgskonsulent og oppdrag, sammen med planleggingen og koordineringen som trengs for at oppdragene skal flyte på den absolutt smidigste måten. Sammen jobber vi mot vårt felles mål – at helsevesenet skal kunne tilby fungerende, pasientsikker og likeverdig helsetjeneste og at helsepersonell skal ha anstendige vilkår og betingelser for et bærekraftig arbeidsliv. Et verdifullt oppdrag – og en nøkkeloppgave som vi tar på alvor.

Kontakt oss »

Vi jobber trygt og sikkert

Nurse & Doc Partner ble grunnlagt i 1999 av en sykepleier som så behovet for å tilføre kompetanse innen helsevesenet når og der det trengs, for enkeltvakter eller lengre oppdrag. Vi har i dag rammeavtaler om bemanningstjenester for flertallet av regioner, kommuner og private helsetilbydere i både Sverige og Norge og innehar kjente merkevarer som Plus Care og Psykiatrika.

For deg som kunde innebærer samarbeidet med oss ​​at du har tilgang til kompetent og erfarent helsepersonell for midlertidige eller lengre oppdrag. Vårt håp er at våre motiverte medarbeidere ikke bare bidrar til et godt arbeidsklima, men også gagner utviklingen av din virksomhet.

For våre vikarer er vi en omsorgsfull arbeidsgiver som ivaretar deres ønsker, tilbyr stor fleksibilitet og privilegiet av å kunne bestemme over egen tid – noe som legger forholdene til rette for et bærekraftig arbeidsliv.

Vi i Nurse & Doc Partner holder høy kvalitet i rekrutterings- og bemanningsprosessen, vårt kvalitetsarbeid er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Vi er medlemmer av Almega Kompetensföretagen og et autorisert bemanningsselskap, noe som betyr at vi er seriøse og oppfyller høye krav til forretningsetikk. Dette betyr trygghet for både kunder og ansatte.

Almega Kompetensföretagen »

En del av NGS Group

NGS Group er et ledende nordisk konsern innen rekruttering, bemanning og executive search. Vår virksomhet består av spesialister innen en rekke ulike virksomhetsområder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Stockholm, Gøteborg, Karlskrona, Malmö og Oslo, noe som gjør at vi har en sterk lokal tilstedeværelse for mange av våre kunder og ansatte.

I NGS Group har vi et klart mål – å skape samfunnsnytte og bidra til et innovativt og dynamisk arbeidsmarked. For å gjøre det må vi hele tiden utvikle og tilpasse tilbudet vårt slik at vi kan møte og forutse våre kunders endrede behov.

Gjennom årene har vi bygget opp en bedriftskultur som er gjennomsyret av et sterkt fellesskap, initiativ og samfunnsengasjement. Med den samlede kunnskapen til alle våre ansatte har vi en unik posisjon i dag hvor vi kan tilby bransjeledende kompetanse på hvert område.

Under åren har vi byggt upp en företagskultur som genomsyras av en stark gemenskap, initiativkraft och ett samhällsengagemang. Med den samlade kunskapen hos alla våra medarbetare har vi en unik position idag där vi kan erbjuda branschledande expertis inom respektive område.

NGS Group »